Publicitat
Publicitat

Estrena de les rutes de cicloturisme

L'Escala posa en marxa un projecte "Pedala a l'Escala" de cicloturisme per potenciar i dinamitzar aquesta modalitat turística al municipi. Ahir es va estrenar la primera de vuit rutes que alternaran les modalitats de BTT, Road Cycling, ciclisme familiar i gravel.

El turisme actiu i de natura està assolint cada dia més protagonisme en el sector, pressumiblement perquè es practica a l'aire lliure i en espais oberts i perquè s'allunya de grans aglomeracions. És en aquesta línia que l'àrea de Promoció econòmica, turística i de comerç treballa per posar en valor el territori i per això ha creat el projecte de cicloturisme "Pedala a l'Escala". L'objectiu principal és posar en valor la ubicació privilegiada de l'Escala entre tres parcs Naturals d'alta qualitat i posicionar la població com una oferta turística consolidada que complementa perfectament amb aquest segment turístic.

El proejcte consta de vuit rutes segmentades tenint en compte les diferents modalitats en la pràctica d'aquesta activitat. les rutes es podran descarregar des del web visitlescala.com i per tal de dinamitzar-les des de l'oficina de turisme es proposa per aquesta temporada d'estiu unp rograma de descoberta de les rutes amb guies especialitzats del territori.

Aquestes rutes es van estrenar ahir amb una sortida d'uns trenta quilòmetres pel Parc Natural del Montgrí.

Es farà una sortida quinzenal. El punt de sortida serà l'oficina de l'entrada nord, que amb el temps es pretén que sigui punt de trobada per a tots els amants d'aquest esport. Les reserves es poden fer al web inscripcions.lescala.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar