Publicitat
Publicitat

Primer concert del Festival Respira de Joan Dausà

Joan Dausà va pujar a l'escenari del MAC Empúries ahir a la tarda per oferir el primer dels sis concerts, del Festival Respira. On l'artista presenta totes les cançons del seu nou disc que veurà la llum durant la tardor. Més de 8000 persones gaudiran d'aquesta experiència, ja que tots els concerts tenen les entrades exhaurides

 

Així sonarà el nou disc del cantautor Joan Dausà, cançons que van escoltar-se per primera vegada ahir a la tarda durant el primer dels sis concerts que Dausà ha programat dins el Festival Respira. Dins el marc incomparable de la ciutat grega i romana d'Empúries, Joan Dausà reunirà amb sis dies unes 8000 persones que gaudiran amb la preestrena de les peces del seu últim treball que veurà la llum a la tardor. Respira: un concert, una festa, una experiència és ara mateix una incògnita pel mateix artista, que es mostrava inquiet i encuriosit just abans de pujar a l'escenari. 

 

L'Escala ha servit de teló de fons de la composició d'algunes de les noves cançons, d'aquest quart disc concebut inicialment com un projecte festiu, però que la pandèmia el va reconvertir i omplir de cançons potents i èpiques. Les ganes de cantar i ensenyar aquest material van servir per idear el Festival Respira. 

Aquests seran els únics concerts que oferirà aquest estiu el cantant, el pròxim aquesta mateixa nit a 22:30h i tanca la primera setmana el concert de dissabte. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar