Publicitat
Publicitat

Treballs d'aquest estiu: camp de futbol 5 i modernitzar el passadís del pavelló

El camp de futbol 5 serà una realitat aquest setembre, ja que ben aviat començaran les obres de la seva instal·lació. Per la seva part el pavelló esportiu també adequarà el passadís que enllaça amb la pista, per modernitzar l'espai.

El camp de futbol 5 serà una realitat aquest setembre. L'Ajuntament de l'Escala finalment dona llum verda al tercer camp de futbol que haurà de servir per descongestionar els altres dos. El desig del regidor d'Esports, Boran Minic, era que el camp pogués estar disponible aquest estiu, però no serà així.

I pel que fa al pavelló, també hi haurà activitat aquest estiu. El consistori actuarà en el passadís que hi ha just a sota de la graderia, el passadís que enllaça directament amb la pista. L'objectiu és anar modernitzant aquest equipament esportiu que va inaugurar-se el 1987. Els treballs començaran el juliol, culminaran el setembre i tindran un cost de 21.000 euros. 

Aquests treballs de millora al pavelló coincidiran amb els campus que hi ha a la instal·lació i és molt probable que l'accés es faci per al pàrquing de la piscina.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar