Publicitat
Publicitat

Ja es pot anar a buscar el Quadern d'Estiu a la Biblioteca Victor Català

La Biblioteca de l'Escala  s'adhereix a la campanya de promoció lectora impulsada per Biblioteques de Girona; 'A l'estiu tota Biblio viu'. Un llibre farcit d'activitats relacionades amb la lectura, adreçat a mainada entre 9 i 12 anys. 

L’estiu és un bon moment per acostar-se d’una forma lúdica i distesa a la biblioteca, oberta per vacances. Des de fa quatre anys les Biblioteques de Girona programen diverses activitats de promoció lectora relacionades amb un eix temàtic d’interès durant el període vacacional escolar, per acostar la mainada a la part més divertida i fresca de les biblioteques. Enguany la Biblioteca Victor Català s'ha adherit a la campanya, i ja es pot anar a buscar el quadern d'estiu. Només cal tenir el carnet de la bilioteca. Si s'acaben totes les activitats, abans de començar el nou curs, els petits lectors rebràn un petit obsequi

Amb aquesta iniciativa, les biblioteques de Girona volen incentivar d’una forma engrescadora la lectura i l’escriptura entre el públic lector infantil, alhora que es reivindiquen com a espai de lleure també a l’estiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar