Publicitat
Publicitat

Les estrenes de Sant Joan

Arriba a les sales de cinema la comèdia espanyola de l'any 'Operación Camarón' així com 'Envidia Sana' el més nou de l'actor Vincent Cassel. El cinema montgrí de Torroella aposta per 'El Fotógrafo de Minamata' i les plataformes s'omplen de novetats aquesta setama.

El pont de Sant Joan igual que altres vegades quan hi ha festius entre setmana, les estrenes de cinema s'avancen uns dies. Aquesta setmana estem en una d'aquesta setmana, per tant ja teniu disponibles a les sales totes les novetats. Sembla que arriba la comèdia espanyola de l'any després d'ajornaments i canvis de dates, arriba 'Operación Caramón' la nova aposta de Mediaset que en aquesta ocasió combina la delinqüència local i dels ritmes urbans. Sebas de petit era un nen prodigi, però la seva por escènica el va apartar de la música per unir-se al cos de policia. On treballa a la secció d'arxius, però s'acaba perfilant com el candidat ideal per una arriscada missió. S'ha d'infiltrar en el grup de flamenc-trap Los Lolos, abans que actuïn a la boda de la filla d'un traficant local. Que no el descobreixin i atrapar els dolents, una missió entretinguda i divertida.

Comèdia també ens arriba des de França amb 'Envidia Sana, això si amb un toc agredolç. Una nova adaptació cinematogràfica d'una obra teatral. Dos matrimonis amics que gaudeixen d'una gran amistat, confiança i complicitat veuen com l'equilibri de la seva relació es trenca quan Léa, la més tímida del grup pública una novel·la de gran èxit. Coincidint amb el poc reconeixement de Marc que no destaca a la seva empresa, la poca repercussió artística de Francis i la falta de temps de Karine per acabar el seu llibre. Un fet que destaparà gelosia sana entre ells i també algun drap brut.

La companyia Universal recupera després de 20 anys el personatge 'Spirit' amb un film d'animació pels més menuts de la casa titulat 'Spirit: Indomable' on s'explica l'aventura de Fortu, una noia que vol recuperar la seva llar. Així coneixerà a Spirt, un cavall salvatge amb qui estableix una connexió especial. Juntament amb les seves amigues, haurà d'alliberar el cavall d'uns cowboys que volen capturar-lo.

A Torroella dues opcions, dissabte estrena 'Quo Vadis, Aida?', Bosnia 1995, Aida treballa de traductora quan l'exèrcit serbi ocupa el poble, la seva família està entre altres que busquen refugi en els camps de l'ONU. I també hi trobarem el fet real 'El Fotógrafo de Minamata' on veiem l'evolució del fotògraf més venerat de la Segona Guerra Mundial, Eugene Smith, que va ressorgir de les cendres quan va arribar a Minamata.

Pel que fa a plataformes, aquesta setmana hi ha més estrenes que dia té el mes. Una de les opcions destacades serà la sèrie antologia d'Amazon Prime Video 'Solos'. On diversos actors de primer nivell exploraran en un entorn de ciència-ficció diferents experiències relacionades amb la soledat, el confinament i la necessitat humana de connectar amb altres persones.

Netflix estrena 'Sexo/Vida' adaptació del llibre '44 capítulos sobre 4 hombres', una sèrie que pot fer pujar la temperatura als espectadors. Billie, casada i amb dos nens. Com que el seu marit no li ofereix el que ella busca en un home, decideix escriure un diari amb les seves fantasies sexuals moltes d'elles centrades en Brad, una exparella. Un diari que Cooper llegirà i així iniciarà un viatge d'autodescobriment amb la seva dona. Clar que Brad reapareixerà a la vida de Billie.

I Filmin posarà el toc de terror amb 'Slaxx', una sàtira a l'esclavitud de la societat per anar a la moda i l'explotació laboral de les persones que fabriquen la major part de la roba que portem. Una gran botiga de roba, estrena per la nova temporada uns pantalons súper fashions que s'adapten a la silueta de la persona que els porta. Uns pantalons assassins, perquè estan posseïts i volen venjança per tots els treballadors maltractats... les primeres víctimes el fashionistes i els influncers.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar