Publicitat
Publicitat

Revetlla tranquil·la i amb ensurt a Ballmanetes

La revetlla de Sant Joan passa sense incidents destacables a l'Escala. Per segon any consecutiu es viu sense foguera a Camp dels Pilans. La pirotècnia es concentra arran de mar. L'ensurt el protagonitza el petit incendi que es va produir a la tanca de Ballmanetes.

La nit més curta de l'any s'ha viscut per segon any consecutiu a l'Escala sense la foguera ni el ball de revetlla que tradicionalment es feia al barri del camp dels Pilans. Que era  nit de revetlla es va notar especialment arran de mar, a l'entorn de La Platja o de la plaça de l'Univers, a Riells, dos punts on cada any s'hi concentren més esclat de petards i la més diversa pirotècnia. La d'enguany ha estat una revetlla viscuda amb especial afluència de visitants a l'Escala. Tot i així, la diada es va viure sense accidents ni danys destacables. L'únic fet que va trencar aquest balanç tant positiu va ser l'incendi que es va declarar a tocar de la llar d'infants Ballmanetes que va afectar part de la tanca de xiprers d'aquest centre, passades les onze de la nit. Policia Local i Bombers es van activar amb celeritat i es va poder controlar i apagar en poca estona.

 

Una nit com la de revetlla, els serveis policials i de seguretat tenen sempre totes les alertes posades. Enguany, per sort, van haver d'actuar ben poc.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar