Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala seguirà a la Superdivisió Masculina (4-1)

La Superdivisió Masculina de tennis taula farà un any més parada a l'Escala. La victòria de l'equip a Antequera contra l'Híspalis de Sevilla per 4 a 1 ha estat clau. Enguany ha estat la vint-i-cinquena temporada que l'equip ha competit a l'esglaó més alt d'aquest esport des de la seva fundació.

La Superdivisió Masculina de tennis taula farà una any més parada a l’Escala. Sortosament, el CTT CER l’Escala ha guanyat la fase de promoció de descens contra l’Híspalis de Sevilla gairebé sense despentinar-se. Victòria clara dels escalencs per 4 a 1. 

L’egipci Mohamed Elbeialy i el francès Antoine Clement Hachard van fer dos punts mentre que Iker González no va poder puntuar. Elbeialy va vèncer a Pedro Aldo Ramos i a Guillermo Martínez per 0 a 3 mentre que Hachard va imposar-se, també per 0 a 3, a Arjun Ghosh i a Pedro Aldo Ramos. I Iker González va perdre per 3 a 1 contra Guillermo Martínez. Són declaracions de David González, delegat del CTT CER l’Escala.

Hem de recordar que l’equip ha hagut de jugar les promocions de descens perquè la fase regular va tancar-la a la cinquena posició amb 10 punts. La primera volta, l’equip va jugar 3 punts i a la segona 7. A la primera volta, el CER va apostar per Iker González, Norbert Tauler, Sergi Grau i el bielorrús Vadim Yarashenka i els resultats no van ser els desitjats. Per aquest motiu, el delegat David González va moure fitxa incorporant a l’egipci Mohamed Elbeialy i al francès Antoine Clement Hachard. Dos fitxatges claus per assolir la permanència.     

La pròxima temporada serà la vint-i-sis que el CER l'Escala competirà a la màxima categoria del tennis taula estatal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar