Publicitat
Publicitat

Una selectivitat difícil i competida

L'institut El Pedró creu que les proves de selectivitat van ser difícils, segurament per compensar l'increment d'alumnes respecte cursos anteriors. El dia 25 es coneixeran les notes.

46 dels 57 alumnes de segon de batxillerat de l'Institut El Pedró de l'Escala, sumant científic i humanístic, han fet els exàmens de selectivitat que s'han celebrat a l'institut Narcís Monturiol de Figueres.Les proves es van desenvolupar sense incidències.

Ha estat un any estrany amb confinaments durant uns mesos i també uns dies la setmana durant la resta del curs, dificultant de manera especial la tasca educativa.D'aquí, i entenent la situació, que ensenyament hagi pres mesures excepcionals per facilitar que els alumnes superessin el batxillerat, cosa que ha incrementat la xifra d'alumnes que s'hi han pogut presentar.Segurament que hi hagués més alumnes a la selectivitat ha fet que les proves hagin estat més difícils i segurament també pujarà la nota de tall a l'hora d'escollir universitat o grau amb el que vulguin continuar els estudis.

Les notes es donaran a conèixer el dia 25, i a partir d'aquí hi ha uns dies per reclamacions.A principis de juliol serà l'hora de mirar si la nota arriba per anar a la universitat desitjada.Els que no han aprovat els tocarà tornar-ho a provar al setembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar