Publicitat
Publicitat

El CNàutic estrena temporada amb el Marina Day

Un centenar de persones s'acosta al Club per gaudir de les activitats del Marina Day 2021, programat amb col·laboració de les empreses i entitats ubicades al port. Amb les activitats d'aquest dissabte, s'estrenava la temporada d'estiu pelq eu fa a activitats nàutiques. 


El Marina Day és una oferta variada de propostes nàutiques i de lleure d'accés gratuït o a preus molt populars ideada per convidar tothom a acostar-se a les instal·lacions portuàries i al mar. El Club Nàutic va oferir el servei de moll d'espera gratuïtament durant tot el dia. La jornada començava al matí a l'aigua amb sortides familiars amb vela lleugera, caiac o stand up paddel i amb una excursió fins a La Foradada amb moto aquàtica. Era l'estrena formal de la temporada d'estiu, que el director esportiu del club, valorava amb gran satisfacció.

La jornada d'enguany arriba en un moment de recuperació progressiva de la normalitat. Des del club es percep les ganes que hi ha de recuperar l'activitat nàutica.

Xavi López no s'ha estat de reiterar la impressió que l'entorn de l'Escala és privilegiat per a la pràctica d'activitats nàutiques.

El Club Nàutic l'Escala s'adhereix des de fa anys al Marina Day, una iniciativa impulsada per l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (Acpet) amb el suport de Ports de la Generalitat, Turisme de Barcelona i el Patronat de Turisme Costa Brava. Gràcies a la seva bona acollida, ja s'hi han sumat, també, altres ports d'arreu d'Espanya de la mà de la Federación Espanyola de Puertos Deportivos y Turísticos (FEAPDT).



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar