Publicitat
Publicitat

Totes les cites per vacunar es faran a partir d'un SMS

El CAP de l'Escala ja no trucarà per donar donar dia i hora per vacunar. A partir d'ara les cites es rebran per missatge de texte al telèfon mòbil i d'aquí s'accedirà a una web on sortiran les possibles opcions. En els últims dos dies s'han vacunat prop de 750 persones d'entre 45 i 60 anys.

A partir d'ara el CAP de l'Escala ja no trucarà per tal de donar cita per vacunar contra la COVID.Des de dilluns els usuaris rebran un missatge de text al seu mòbil que conduirà a un enllaç on apareixeran les diferents opcions per vacunar-se segons la seva franja d'edat.Fins ara s'han vacunat amb doble dosi un 83% dels major de 80 anys, un 86% de 70 a 70 anys, un 75% entre 60 i 69 anys , un 67% per cent entre 50 i 59 anys i en els dos últims dies un 16% entrt 45 i 49 anys. En global s'han vacunat, almenys amb una dosi, un 68% dels majors de 45 anys.Aquest últims dies s'ha fet vacunacions massives sense cita a partir dels 45 anys.

Les persones que s'han vacunat de la primera dosi en un centre extern s'han de vacunar de la segona al mateix centre.

S'explica també que el grup de 60 a 69 anys es vacunarà amb la monodosi de Jansen.

A partir d'ara, les persones que encara no s'han vacunat han d'estar alerta per noves crides.Les que han rebut la primera dosi a la Sala Polivalent ja han estat informades de la data i hora per la segona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar