Publicitat
Publicitat

Número 1 de l'agenda El Saler

Avui s'ha presentat el número 1 de l'agenda El Saler, un recull bimensual de tots els actes culturals programats a l'Escala. De moment només en versió digital, si bé l'àrea de cultura té la intenció de treure'n també la versió en paper.

El Saler ha estat concebut com a complement de l'agenda setmanal que es distribueix cada dijous. El número 1 engloba les activitats de juny i juliol. Es tracta d'una agenda més reposada i amb la qual el lector pot fer-se una composició global de les activitats culturals a un mig termini.

La informació que conté El Saler és tant la dels actes promoguts des de l'Ajuntament, com dels diferents museus  o les entitats locals.

Tothom pot rebre aquesta nova publicació. Només cal subscriure-s'hi a través de l'enllaç que es pot trobar a l'apartat d'agenda del web municipal o del web del Museu de l'Escala.

El Saler es pot consultar a través de l'ordinador personal, però està adaptat també per ser obert des de la tauleta o des del telèfon mòbil.El número 1 es pot trobar només en versió digital. Però la intenció és que en propers números surti al carrer també la versió en suport paper. Per aquest estiu, de moment, la periodicitat és bimensual. El número 1 per als mesos de juny i juliol. El número 2 per als mesos d'agost i setembre. A partir de l'octubre passarà a tenir periodicitat trimestral.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar