Publicitat
Publicitat

Premi Ràdio Associació pel magazine 'Obert per vacances'

Ahir al vespre es va fer el lliurament dels Premis Ràdio Associació que reconeixen els millors professors i programes de la ràdio en català. El programa "Obert per vacances" coproduit per La Xarxa i una quarentena d'emissores locals, entre elles Ràdio l'Escala.

El programa "Obert per vacances", magazine d'actualitat i entreteniment que es va emetre l'estiu de l'any passat per més d'una quarantena d'emissores locals catalanes, ha estat guardonat amb una Menció de Qualitat en la vint-i-unena edició dels Premis Ràdio Associació. El programa era coproduit per La Xarxa de Comunicació Local. La producció penjava de Cugat Mèdia i es presentava des de Ràdio Badalona. Un dels trets destacats del programa era l'estructura de coordinació territorial, amb cinc emissores que coordinaven, cadascuna d'elles una desena d'emissores més. Una d'aquestes coordinadores territorials era Ràdio l'Escala.  En la cerimònia d'ahir, celebrada a l'auditori de l'ONCE, a Barcelona, van recollir el premi el cap de relacions amb les entitats de La Xarxa, Torni Miedes i els directors de Ràdio Badalona i Cugat Media, en nom de totes les emissores implicades.

També La Xarxa de Comunicació Local ha rebut, mitjançant Roger Loppacher, president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, una altra Menció de Qualitat. Ha anat a parar al programa 'La Ràdio escolta els avis', en l'apartat del Premi a la Inclusió. El programa recollida impresions i entrevistes a gent gran vinculada d'una manera o altra a la ràdio. Ràdio l'Escala va participar-hi amb una entrevista a Domingo Gamito, el qui havia estat durant anys tertulià habitual d'aquesta emissora. Va recollir el premi Anna Murgades, coordinadora d'aquell programa especial "La ràdio escolta els avis", que es va emetre el dissabte 13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio.

Aquesta vint-i-unena edició dels Premis Ràdio Associació ha batut tots els rècords de participació, amb la presentació de 117 candidatures.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar