Publicitat
Publicitat

Cruesa i realitat a les sales de cinema

Les sales de cinema s'omplen de drames aquesta setmana amb films com 'Las casa del caracol' o 'En un lugar salvaje'. El cinema Montgrí de Torroella recupera les projeccions amb la pel·lícula 'First Cow'. Les plataformes arriben amb diversos plats forts com 'Loki' o 'Lupin'.

La segona setmana de juny arriba carregat de drames a les sales, una de les pel·lícules destacades és 'La casa del caracol' una producció a tres bandes: Espanya, Mèxic i Perú. Amb Javier Rey i Paz Vega de protagonistes. L'escriptor Antonio Prieto decideix passar un estiu a la serra malaguenya, on espera trobar tranquil·litat per iniciar la seva nova novel·la. Allà coneix a Berta, una dona per la qual sent una atracció instantània. Prieto descobrirà secrets i llegendes. Els dies que viurà allà li demostrarà que la realitat moltes vegades la realitat supera la ficció.

De màxima actualitat és l'argument de 'Solo una vez', adaptació cinematogràfica d'una obra teatral. Ariadna Gil, Álex García, Silvia Alonso, Mari Carmen Sánchez i Isa Montalbán en són els protagonistes. Laura treball de terapeuta en un centre d'atenció social. Els seus treballs en casos de violència domèstica a vegades té conseqüències negatives, com l'home que cada dia l'assetja a l'arribada de l'oficina. Un dia arriba a la consulta el cas de Pablo, denunciat per maltractar a una dona, Eva, que ha patit lesions en un braç. Els dos expliquen que va ser un accident i que realment són una parella molt tranquil·la. Però la terapeuta investigarà per saber-ho tot.

L'actriu Robin Wright debuta com a directora amb 'En un lugar salvaje', un drama de supervivència on coneixem un dona que decideix retirar-se de la ciutat a una cabanya solitària perduda a la muntanya. No té telèfon, ni llum, ni ordinadors. El seu objectiu desconnectar i recuperar-se d'una tragèdia familiar. Però l'experiència extrema que vol viure no serà fàcil, per sort comptarà amb l'ajuda d'un caçador.

El cinema de proximitat, el cinema de Torroella projecte 'First Cow' si la pel·lícula de la vaca i és que així la coneix molta gent. Estem davant un western, amb un toc d'aventura i a vegades amb aires de documental. Un hàbil cuiner viatge fins a l'oest per unir-se a un grup de caçadors, però allà només connecta amb un immigrant xinès que també buscar fortuna. Molt aviat el dos col·laboraran en un negoci exitós.

Les plataformes estrenen diversos plats forts aquesta setmana, una d'elles serà 'Loki' a Disney plus. Tercera sèrie original de Marvel Studios i la primera protagonitzada en solitària per l'asgardia més esmunyedís. Loki serà empresonat, però haurà d'ajudar a refer un problema que ell va propiciar quan va robar el Teseracto. Però es pot confiar amb el déu de la mentida i l'engany.

Netflix estrena la segona temporada de Lupin on es descobrirà finalment com acabarà la venjança d'Assane Diop, aquest lladre de guant blanc que vol venjar la mort del seu pare tot seguint els passos del seu heroi Arsène Lupin.

Apple també estrena la temporada 2 de 'Home Before Dark' una producció basada en fet reals i per tota la família. Una nena de 9 anys comença a investigar un cas sense resoldre quan visita al seu pare en un petit poble. Les investigacions continuant ara i també s'hauran de resoldre diverses preguntes per saber més sobre el segrest de Richi.

I per un públic més petit s'estrena a Netflix 'El dragón de los deseos' una cinta que fa recordar i molt a Aladdin. Din, és un jove que està decidit a retrobar-se amb Lina. Un dia dins una tetera descobreix el drac Long, un drac màgic que fa realitat tres desitjos. Un d'ells està clar trobar-se de nou amb la seva millor amiga, els altres dos Din se'ls pensarà molt bé.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar