Publicitat
Publicitat

El CER se la juga a Màlaga i el futbol acaba la lliga a Tona

L'Híspalis de Sevilla és el rival que li ha tocat al CTT CER l'Escala per disputar les fases de promoció de descens que es jugarà a partit únic aquest dissabte a Antequera. L'equip escalenc comptarà amb les primeres espases: l'egipci Mohamed Elbeialy i el francès Antoine Clement Hachard. I en futbol, últim partit pels de Sepu a Tona.

El CTT CER l'Escala només li val la victòria aquest dissabte a dos quarts de dotze contra el Doc Servicios Híspalis de Sevilla si vol continuar essent la temporada vinent equip de la Superdivisió Masculina. Aquest partit de la fase de promoció de descens és a partit únic i es disputarà demà dissabte a Antequera, a Màlaga. El conjunt escalenc ha quedat cinquè del grup 1 de la Superdivisió amb 10 punts i l'Híspalis sisè del grup 2, però ha sumat també 10 punts. 

Els andalusos compten amb els indis Fidel Suravajjula i Arjun Ghosh, amb el xilè Gustavo Alejandro, el belga Jean Karim i el portuguès Pedro Aldo. Els més perillosos, en principi, serien els indis, sobretot Suravajjula que té un percentatge favorable del 70%, que són les set victòries que ha aconseguit en els deu partits individuals que ha disputat. La resta estan per sota del 60%. 

Pel que fa al CTT CER l'Escala, l'egipci Mohamed Elbeialy compta amb un percentatge alt, un 91%, gràcies als deu triomfs que ha certificat en els onze partits individuals que ha jugat. I el francès Antoine Clement Hachard s'ha anotat sis victòries en els vuit duels que ha disputat. Percentatge favorable del 75%.

Pel que fa a futbol, el FC l'Escala tanca la temporada diumenge a les 17 hores de la tarda al camp del Tona, el líder de la categoria després de superar el Manlleu per 2 a 1 amb els gols de Jam Baldeh i Ignasi Massó. No podrà jugar per sanció Alhagi Jaiteh que va veure vermella en l'últim partit a casa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar