Publicitat
Publicitat

Dissabte engega la temporada de socorrisme a les platges

La temporada de vigilància i socorrisme a les platges s'avança a aquest dissabte, 12 de juny. Es mantenen els matixos efectius i equipaments que l'any passat. Afecta les platges de Riells, La Platja, Les Muscleres i el Moll Grec.

La temporada dels socorristes de les platges de l'Escala anirà enguany del 12 de juny al 12 de setembre, avançant-se així tres dies al que és habitual, de 15 a 15. L'Ajuntament ha cregut oportú engegar en cap de setmana, de manera que aquest dissabte ja hi haurà tots els efectius en marxa.

El regidor ha apuntat que no hi ha cap canvi respecte l'any passat.

L'empresa que presta el servei va guanyar el concurs per a tres anys. Aquest serà el segon. El govern municipal està satisfet de la feina feta l'any passat i espera que enguany sigui almenys tant bo com el passat.

La temporada passada es va crear la figura de l'agent cívic, que tenia com a tasca principal la d'informar els banyistes dels aforaments màxims a cada platja i privar, en hores puntes de superar aquests aforaments. La figura es manté aquest any, si bé aquest cap de setmana encara no estaran operatius.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar