Publicitat
Publicitat

El porter Joan Ureña als 37 anys penja els guants

La carrera esportiva de Joan Ureña ha durat vint-i-set anys, dels deu als trenta-set. Aquesta jornada ha reaparegut al Nou Miramar i ha jugat el seu últim partit com a futbolista. Les molèsties a l'esquena han fet que el de Borrassà hagi de prendre aquesta decisió. Ureña ha rebut múltiples mostres de suport per les xarxes socials.

El mític porter Joan Ureña penja els guants als 37 anys. Aquesta jornada, que retornava després de superar les molèsties a l'esquena, ha jugat el seu últim partit. El de Borrassà va disputar els primers quaranta-cinc minuts contra el Tona i el banyolí Ignasi Massó va deixar que Ureña lluís el braçalet de capità. Ha estat una decisió meditada. 

L'ex del PUF, Peralada, Figueres, Olot, Sant Feliu de Guíxols i Llagostera ha estat  a l’Escala en tres etapes. La primera quan l'equip jugava a Preferent; la segona quan l'equip va pujar a Primera Catalana amb Sergi Luís 'Sepu' a la banqueta; i la tercera quan va deixar la Marca de l'Ham per retornar al Nou Miramar per suplir la baixa de Moha Chaoui. Ureña ha estat els últims cinc cursos a l'Escala. Quins són els millors rècords d’Ureña al llarg de la seva carrera?

I ara la gran pregunta, a partir d’ara què?

Ureña, que va començar la seva carrera com a central, sempre tindrà les portes obertes a l'Escala en cas que es fes enrere.

El porter ha rebut múltiples mostres de suport de companys com Pau Castell, Zou Moustakim, Sergi Resta, Lluís Baldeh o Gerard Mercader; d'entrenadors com ara Xavi Punsí o de clubs com el Figueres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar