Publicitat
Publicitat

L'Escola Empúries celebra la Festa de Primavera

Un any més l'Escola Empúries celebra la Festa de Primavera amb danses al pati del centre. Enguany, com totes les altres festes, la cita primaverenca s'ha hagut de dividir per grups i en 3 dies diferents. 

Els alumnes de l'Escola Empúries un any més han celebrat la Festa de la Primavera. Guiats per les mestres de música, els alumnes dels diferents grups han ofert una representació amb diverses danses de tot el món. Enguany, a causa de la pandèmia del coronavirus, no s'ha pogut obrir les portes del centre a les famílies. A més, i tal com s'ha anat fent en totes les festes tradicionals que es celebren al llarg del curs, s'ha hagut de dividir la celebració de la festa en 3 dies diferents. Avui ha estat el torn dels grups A. Mentre que divendres i dilluns serà el torn dels grups B i C, respectivament. 

La representació ha començat amb els més petits. La història comença al Riuet, on a causa de la pandèmia, ha quedat ben sec. Una nena ho descobreix i decideix emprendre un viatge per tot el món, per aconseguir les gotes d'aigua de colors, que tornin a portar aigua al riu. 

Els alumnes de cicle infantil han donat el tret de sortida a la història ballant 'Les Floretes', 'La Fada Primavera' i 'Els Mosquits'. La història ha continuat amb els alumnes de cicle mitjà, els de 1r han dansat a ritme de Kenya amb la cançó 'Jambo Bwana i els de 2n s'han  transportat fins a l'Índia amb la cançó 'Hai Bolobolo'.  Els alumnes de 3r han dansat amb els ritmes més orientals de la Xina i 4rt ha viatjat fins a Rússia amb la tradicional Kalinka. 

Finalment ha estat el torn dels més grans, els de cicle superior. Els de 5è han interpretat una cançó americana amb el Hit the road i els de 6è han viatjat fins al Brasil amb els ritmes més caribenys amb la cançó Samba lele. 

El final de festa, ha anat a càrrec de la Flor de Primavera de la Troba Kung-Fu, que han ballat tots junts, mantenint els grups bombolla, per tancar aquesta Festa de la Primavera, marcada pel coronavirus. La Festa de la Primavera és la cloenda de tot un seguit d'activitats que fa l'Escola Empúries entorn del respecte per al medi ambient on ensenyen als nens i nenes a tenir cura de la natura i l'entorn.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar