Publicitat
Publicitat

El Casal del Jubilat obrirà en breu

La vacunació massiva, l'arribada de l'estiu i el seguiment de la normativa del Procicat pot facilitar l'obertura del bar del Casal del Jubilat ben aviat. Ara mateix s'hi fan tasques de neteja.

Una brigada de neteja està treballant al bar del casal del Jubilat, cosa que fa pensar que podria obrir en breu.La majoria de socis del casal ja estan vacunats i l'estiu és a tocar i les portes i finestres es podrien deixar obertes generant corrent d'aire.Tot això afegit al compliment del que marqui el Procicat agilitza la possible obertura del bar.L'alcalde ho explicava al programa Línia Directa, on també comentava que aquest estiu es mantindran les condicions de l'any passat per tal que el sector de la construcció pugui seguir treballant, això sí mantenint un equilibri entre la feina i que el visitant pugui descansar i gaudir del municipi.

Preguntat sobre les activitats d'estiu, i sobretot per la revetlla de Sant Joan com a més propera, explicava que encara no s'han decidit les activitats que es podran fer, que es donaran a conèixer els propers dies.

Línia Directe es pot seguir per les diferents reemissions de la TDT i a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar