Publicitat
Publicitat

Tornen els concerts clàssics a l'església de Sant Martí

Tornen els concerts clàssics l'Escala-Empúries. La temporada d'enguany serà marcada per la contenció, la intimitat i la proximitat i amb el piano com a principal protagonista.

El concert inaugural del festival ha tingut lloc a l'església de Sant Martí d'Empúries amb un concert del pianista figuerenc Pere Puig Griessenberger sobre un programa de l'autor rus Sergei Rakhmàninov i es presentava amb el lema "Una vetllada russa al piano". Estava compost per 17 imatges o escenes concretes filtrades pel prisma musical i emocional de Sergei Rachmaninoff.El concert va seguit per un nombrós públic, tot respectant les mesures higièniques establertes per evitar contagis de Covid-19. Des de l'organització es vivia el retorn amb il·lusió, després que l'any passat no es pogués dur a terme cap concert.

{Joaquim Llorens, president de l'Associació Cultural Pau Casals}}

És una programació reduïda respecte edicions anteriors, amb grans propostes que fomenten la intimitat i la proximitat. i és que els organitzadors consideren que en aquests moments cal professar l'austeritat i la prudència, alhora que han captat que el públic demana projectes artísitcs que aportin reconfort a la ciutadania.

El festival de clàssica d'enguany està format per nou concerts. El celebrat aquest cap de setmana, 3 a l'agost, dos al setembre, dos més a l'octubre i un al desembre. En la programació el piano n'és el protagonista principal, ja que cinc dels nou són d'aquest instrument. Es manté el d'orquestra de cambra a l'agost i els tres restants son de formacions de cambra.Les entrades es poden adquirir online a través del web www.atrapalo.com fins la vigília de cada concert o a taquilla una hora abans de cada actuació. Per a més informació, els interessats poden adreçar-se a l'oficina de turisme.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar