Publicitat
Publicitat

Ple ordinari de juny

El ple d'ahir adjudica el servei de manteniment de l'enllumenat públic a la segona empresa més valorada, després que la primera no justifiqués la baixa proposada, considerada temerària. Va ser una sessió eminentment tècnica, amb adhesions a contractes marc per al subministrament d'energia elèctrica o gas natural.

La sessió plenària de juny ha tancat el cas de l'adjudicació del servei d'enllumenat públic de l'Escala. El servei d'havia adjudicat el mes de setembre de 2020 a l'empresa Enllumenats Buquet, que havia presentat l'oferta més avantatjosa en el procés de licitació. Tant aventatjosa com que s'ha acabat considerant com a baixa temerària i s'ha anul·lat l'adjudicació. El ple d'ahir aprovava readjudicar el servei a la segona oferta, la presentada per Etra Bonal per un preu de 344 mil euros / any.

El punt es va aprovar quasi per unanimitat. Tots els grups excepte el d'EnComú l'Escala van votar-hi a favor.

Va ser un ple eminentment tècnic on, van destacar adhesions a dos acords marcs de subministrament d'energia elèctrica un i de gas natural, l'altre. Convenis proposats des de l'Associació Catalana de Municipis per a aconseguir les millors condicions de compra d'energia per als municipis.

Aquest acord es va aprovar amb els vots favorables de l'equip de govern i els dos regidoirs de Junts x Catalunya. S'hi va abstenir els tres regidors d'ERC i van votar-hi en contra el regidor de Gent de l'Escala i el d'En Comú l'Escala.

Posicionaments als quals va respondre Robert Figueras que l'Ajuntament, amb aquesta adhesió, no fa més que buscar el millor preu possible.

Més consens va generar el punt equivalent però pel que fa al subministrament de gas natural a instal·lacions municipals com el camp de futbol, pistes de tennis o pavelló esportiu. En una línia semblant, s'acordà l'adhesió de l'Ajuntament a la Comissió Central de Subministraments de la Generalitat per al contracte de neteja de dependències municipals i pròrroga del contracte vigent amb l'emrpesa Polit. Punt aprovat amb dos únics vots en contra, els dels regidors de Gent  i En Comú.Per unanimitat s'aprovaven els tres temes de l'àrea d'urbanisme com l'adhesió a l'Observatori de Rehabilitació i Renovació Urbana de les comarques gironines; la modificació puntual del Pla General per adaptació i ampliació de la zona de serveis tècnics de la futura ETAP; i la modificiació puntual del text refós del Pla Especial de Masies i Cases Rurals de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar