Publicitat
Publicitat

Mossos d'Esquadra i Policia Local al camp de l'Escala

El FC l'Escala guanya el Manlleu en el darrer partit de la temporada a casa. Els gols de Jam Baldeh i Ignasi Massó impedeixen als osonens aspirar a la primera posició. Al final del partit, una ampolla d'aigua i una bossa de fruits secs van ser les protagonistes.

Mossos d'Esquadra i Policia Local van haver de posar pau ahir diumenge a la tarda al camp de l'Escala. Un jugador del Manlleu hauria llençat una ampolla d'aigua a la grada al final del partit i un aficionat local li hauria respost tirant-li una bossa de fruits secs. Els jugadors manlleuencs van enfadar-se i van enfrontar-se als aficionats locals verbalment.

Això no va acabar aquí. El Manlleu va queixar-se de l'àrbitre central, que ahir va venir a l’Escala acompanyat d'amics, ja que hauria arbitrat el seu últim partit. Els amics, des de l'inici, van començar a animar a l'àrbitre i a fer xivarri essent el centre d’atenció. Aquestes persones inclús van penjar una pancarta on s’hi podia llegir ‘Nunca pitarás solo’. L'àrbitre Jose Javier Gomez va mostrar fins a quatre targetes vermelles, una a l'Escala i tres al Manlleu. Van ser expulsats el local Alagi Jaiteh i els visitants Dani Erencia, Isaac Aguilar i una vegada acabat el partit el porter Ivan González.

El partit el va guanyar l'Escala per 2 a 1. Primer va marcar el Manlleu amb un gol de Dani Erencia, de cap, a la sortida d’una falta. I a la segona part, Jam Baldeh i Ignasi Massó van fer les dianes locals. Lluís Baldeh va treure una falta i Jam va aprofitar que el porter no la va poder agafar per enviar la pilota al fons de la xarxa. I el segon gol va ser de Massó. La diana també va néixer d’una pilota parada. Marçal Saenz treia una falta, Ibrahim la tocava, Ayoub Haiba no la aconseguia rematar i la pilota va caure a peus d'Ignasi Massó que marcava el segon després de fer un regat en un defensa visitant. La pilota va passar per la dreta del porter Ivan González.

Amb aquest resultat, el Manlleu no podrà aspirar a la primera posició. Els escalencs tanquen la lliga diumenge al camp del líder Tona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar