Publicitat
Publicitat

El terror més autèntic als cinemes i també a la pantalla petita

Arriba a tots els cinemes una nova entrega d'Expediente Warren, aquesta saga de terror paranormal que ha enamorat a tot el món. Les plataformes inauguren el mes de juny amb moltes propostes i de totes elles destaca 'La historia de Lisey' a Appel Tv.

El cinema inaugura temporada d'estiu amb el plat fort d'una nova entrega de la saga de terror 'Expediente Warren' una cinta que s'enfrontarà amb la reina 'Cruella' que encapçala el número 1 de tots els rànquings cinematogràfics. El matrimoni Warren arriba amb una tercera entrega titulada ara 'Expediente Warren: obligado por el demonio'. Aquí s'explica una terrorífica història de terror, assassins i mals desconeguts que fins i tot posa els pèls de punta a Ed i Lorraine Warren. Durant un exorcisme, un dimoni s'escapa del cos que posseïx per buscar una nova llar i convertir la seva víctima en un futur assassí.

També podrem trobar a les sales la comèdia 'Un pequeño contratiempo', un d'aquests films on els bucles temporals tenen el protagonisme. Teddy és un home molt tranquil i creu que té tot el temps del món per fer les coses, després d'una trobada amb un desconegut i un regal el dia de la seva boda el seu temps es modificarà. Així que cada dia, serà un any sencer per ell. Un fet que li demostrarà la importància del temps i les decisions, serà allà on s'adonarà de com ràpid passen les coses importants i que valorem poc. 

 

També comèdia i des de França s'estrena 'Díos mío, los niños han vuelto'. Catherine i Yann són un matrimoni que fa molts anys que van casar-se, ell viu pels seus bonsais i ella moltes vegades es sent ignorada. La seva vida canviarà radicalment quan la seva filla de 27 anys trona a casa amb la seva parella, perquè els han fet fora del seu pis. El matrimoni farà tot el possible per tornar a disposar del seu niu buit, Yann veu que els convidats no tenen intenció de marxar i Chaterine vol recuperar la seva anterior vida. 

Setmana on també hi trobarem fets reals amb 'The Good Traitor (El embajador Kauffmann)'. Un film que fa una trajectòria a la vida de Kauffmann, ambaixador danès a Washington el 1939, que quan va iniciar-se la II Guerra Mundial va declarar-se l'únic representant d'una Dinamarca lliure de l'oposició als nazis.

Aquesta setmana no hi ha cinema a Torroella de Montgrí, recordem que aquesta setmana la vila veïna celebra la Fira de la Màgia Fimag. Pel que fa a les novetats amb streaming, el juny ha iniciat carregat de novetats. De totes elles en destaquen tres. Una de les més interessants serà 'La historia de Lisey' a Appel Tv. Vuit capítols escrits per Stephen King , dirigits per Pablo Larraín i protagonitzats per Julianne Moore i Clive Owen. Lisey Landon després de dos anys llargs de dol, creu que ha arribat el moment d'ordenar els papers del seu marit, Scott Landon, qui va ser un gran escriptor. Una tasca molt senzilla, però que es veurà interrompuda quan un home li demana els manuscrits i la vídua es nega a entregar-los. Així serà com es despertaran uns records que Lisey havia bloquejat durant anys. Però poden ser imaginacions seves?

Netflix proposa aventura postapocalíptica amb 'Sweet Tooth: El niño ciervo'. El món que coneixem està pràcticament destruït, l'esperança de la humanitat recau en els nens híbrids, meitat humans meitat animals. Dins aquest grup i trobem a Gus, un nen meitat cérvol, que després de la mort del seu pare, abandona la llar per protegir-se enmig del bosc. Un espai on tampoc pot respirar tranquil doncs, hi ha humans que cacen híbrids, ja que els veuen com monstres. Allà Gus, s'unirà a un grup d'híbrids i s'embarcarà en una aventura per descobrir l'origen de la catàstrofe mundial i també el de la seva espècia.

I finalment destacar l'estrena de 'Paraíso' a Movistar+, nova sèrie original i primera de gènere fantàstic de la companyia. Any 1992, en un petit poble Sandra, Eva i Malena són tres amigues de 15 anys que desapareixen sense deixar rastre. La policia no sap com enfocar el cas, per això, Javi el germà petit de Sandra juntament amb els seus amics iniciaran una recerca. Els joves es trobaran de ple en una aventura fantàstic amb toca paranormal. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar