Publicitat
Publicitat

Últim partit del FC l'Escala a casa

L'últim partit a casa de la temporada del FC l'Escala serà contra el Manlleu. El que és tota una incògnita és si Sepu afrontarà l'últim enfrontament al Nou Miramar. I també hi ha la incertesa de si el porter Joan Ureña serà titular aquest cap de setmana.

El FC l'Escala disputarà diumenge a les 4 de la tarda l'últim partit a casa contra el Manlleu després d'empatar a 1 al camp del Llagostera B i abans de tancar la lliga el pròxim cap de setmana al camp del líder Tona. Serà l'últim partit de Sepu a l'Escala? Qui serà el porter diumenge tenint en compte que ja no s'aspira a pujar a Tercera Divisió? Reapareixerà Joan Ureña? En el duel de la primera volta, els de Sepu van guanyar 0 a 2 a Osona gràcies a l'encert d'Ignasi Massó i Ayoub Haiba. Els manlleuencs tenen un punt menys que els anxovers.

Després del partit del primer equip, el segon, a les 19 h, rebrà la visita del Fortià, un equip que té els mateixos punts que els escalencs. Els de Dani Sevillano i Jordi Flores venen de perdre contra el líder Vilajuïga per 2 a 1 tot i el primer gol d'Anas Belhajja. Pel que fa als juvenils, els dos juguen a casa. L'A de Botxi Minic dissabte a dos quarts de vuit rep el Begur i el B diumenge a un quart d'una del migdia té compromís contra el Bisbalenc B. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar