Publicitat
Publicitat

El CER substitueix el cinema per un cicle de concerts

El CER substitueix els dijous de cinema a la fresca per un cicle de concerts de proximitat. Havaneres, rumba i jazz, entre d'altres, seran les propostes musicals fins a final d'estiu. 

Aquest estiu no hi haurà el cicle habitual de cinema a la fresca que organitza cada any el CER. Engunay, a causa de les mesures per la pandèmia, que en dificultaven l'organització, la junta directiva del CER ha decidit canviar el format i transformar-lo en un cicle musical on s'oferiran concerts cada dijous al vespre, fins a final d'estiu i per a tots els públics.

Rumba, jazz, música celta, folk i havaneres, són alguns dels estils musicals que passaran pel CER aquest estiu. Des de la directiva del CER s'ha volgut apostar per grups de música de proximitat per donar-los una oportunitat per presentar els seus treballs. 

 

L'aforament serà limitat, tal com marca la normativa establerta pel Procicat. Per assistir-hi caldrà fer reserva prèvia a través del telèfon 696153414, des del correu electrònic cer@elcer.cat o de forma presencial al bar del CER.

  

Des de l'1 de juliol fins el 26 d'agost, propostes musicals de tot tipus. Passaran pel CER, grups coneguts com l'Oreig de Mar, el Cor Indika o noves propostes com la rumba de Toma2, el jazz dels Paxòfon o el folk de Biterna. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar