Publicitat
Publicitat

La jugadora Laura Méndez presenta el seu campus a l'Escala

Inscripcions obertes per al campus de tecnificació que farà la jugadora Laura Méndez a l'Escala l'última setmana de juliol i la primera d'agost. Els inscrits treballaran la tècnica individual cada tarda i rebran la visita d'alguna jugadora destacada. També se sortejaran premis.

Anunci 0s

Laura Méndez, jugadora de bàsquet del Bembibre de la Lliga Femenina Endesa, aquest estiu farà un campus de tecnificació a l'Escala les tardes de l'última setmana de juliol i la primera d'agost. Els horaris: de dos quarts de quatre a les set de la tarda. 

Per cada cinc jugadors o jugadores tindran un entrenador i cadascun d'ells tindrà una pilota. Treballaran la tècnifica individual.

El CB l'Escala farà possible aquest campus de tecnificació després d'arribar a un acord amb l'empresa Extratime i la jugadora Laura Méndez. 

Les inscripcions ja son obertes. Hi ha diverses opcions, la primera és enviar un correu electrònic a campuscblescala@gmail.com; la segona entrant a l'enllaç que hi ha al perfil d'Instagram del club. Per cert, el CB l'Escala va obsequiar a Méndez amb una samarreta, amb el dorsal 9, amb el permís de Laura Casals.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar