Publicitat
Publicitat

Disponible el catàleg sobre l'exposició 'Anton Casamor, una altra mirada'.

L'Alfolí de la Sal ja disposa dels catàlegs sobre l'exposició dedicada a Anton Casamor. El catàleg plasma l'exposició sobre paper, en format diàri i combinant diverses arts; escultura, poesia i fotografia. 

La Fundació Casamor ha eleborat un catàleg, a on es plasma sobre paper, l'exposició dedicada a Anton Casamor. Es tracta d'un catàleg original, on s'interpreta l'exposició a través de les seves escultures i pintures amb els poemes de Carles Duarte i les fotografies de Yurian Quintanas. D'aquesta manera es tradueix l'exposició d'una forma diferent a l'habitual. Per una banda es fixa la memòria de l'exposició en un espai emblamàtic com és l'Alfolí, i per l'altre el joc entre la poesia, la fotografia i les escultures. Ho explicava el Comissari de l'exposició, Ricard Planas. 

Les obres tenen una clara influència del vincle entre Casamor i l'Escla - Empúries. 

La Fundació Casamor treballa per difondre l'obra de l'artista. Aquest catàleg sorgeix de la col·laboració entre la Fundació i l'Ajuntament de l'Escala. 

Des de l'Ajuntament de l'Escala, es valora molt positivament que aquesta exposició hagi fet estada a l'Alfolí, ja que es considera un punt d'inflexió, un salt a un nivell superior. 

L'exposició, coordinada per Ricard Planas i organitzada per l'Ajuntament de l'Escala i la Fundació Casamor, amb la col·laboració de la Fundació Coromina, es pot visitar fins al 20 de juny.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar