Publicitat
Publicitat

Entren a robar a l'interior de més d'una vintena de vehicles en una sola nit

La nit de dissabte a diumenge es van rebentar els vidres de més d'una vintena de cotxes aparcats a la zona del port. La Policia ha detingut diversos pressumptes autors. El cas està en mans de la policia judicial que investiga si pot haver-hi més implicats.

Els veïns dels carrers Galzeran de Recasens i del carrer Colom, a tocar la zona del port, entre les avingudes de Riells i de Montgó, van llevar-se diumenge amb la sorpresa de descobrir com el seu vehicle aparcat al carrer presentava almenys un dels vidres trencats i com l'interior havia estat remogut. La policia local ha arribat acomptabilitzar fins a vint-i-quatre turismes havien estat oberts de forma violenta. La ràtzia de robatoris a l'interior de vehicles s'ha concentrat en aquesta zona esmentada, si bé també s'ha detectat algun cas al carrer Gerani i a l'avinguda Ave Maria. La policia va activar les alarmes a partir del matí de diumenge al temps que anava rebent, una darrera l'altra, les denúncies dels propietaris. Les investigacions van donar fruit amb la detenció de dos joves, veïns de la zona, com a pressumptes autors dels fets.

Al cas hi han col·laborat Policia Local i Mossos d'Esquadra. No s'ha facilitat la identitat dels detinguts, en la mesura que el cas continua essent investigat. En tot cas, el regidor de governació ho considera un fet esporàdic i fa un crit a no alarmar-se.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar