Publicitat
Publicitat

Guerra oberta entre la FCF i l'ACFAC

L'Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya neix per reivindicar i defensar els clubs catalans i exigeix a la Federació Catalana de Futbol que sigui neta, clara i honrada. Aquest nou projecte és encapçalat per Javi Salamero i el vicepresident de la FCF, Jordi Bonet, ha parlat per primer cop sobre l'ACFAC.

El vicepresident de la FCF, Jordi Bonet, ha parlat per primera vegada sobre l'Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya (ACFAC) en una entrevista que ha concedit a 'El Setmanari de l'Alt Empordà'. Bonet, a la pregunta què en pensa d'aquesta nova associació dirigida per Javi Salamero ha contestat que no vol perdre temps parlant d'una persona que no coneix el món del futbol dins una estructura de club, que aquestes persones que han creat aquest projecte estan mal assessorades i que se'n podrien endur una gran sorpresa el dia de l'Assemblea quan la FCF destapi el que ha de destapar. Literalment diu que algú quedarà amb el cul a l'aire. El president de l'ACFAC ha respost a Bonet a 'La Tertúlia' esportiva de Canal10 Empordà. 

Salamero també ha explicat que ACFAC no existiria si hi hagués una bona gestió per part de la FCF, que segons l'exentrenador de la UE Figueres no ha mostrat empatia i sensibilitat pels clubs catalans. L'Associació ha creat un full de ruta amb sis punts destacats que voldrà portar a la pròxima Assemblea de la federació. Que les quotes siguin gratuïtes el curs que ve, que el vot a l'Assemblea sigui secret, que el president no cobri 120.000 euros anuals, que la junta directiva no cobri les reunions ni dietes, que s'anul·li el càrrec executiu i el nomenament com a director general al senyor Calle tenint en compte que ha comès un pressumpte delicte d'apropiació indeguda i que no hi hagi descensos, però sí ascensos.

En els últims anys l'Assemblea s'ha fet a l'agost, enguany arran de la pandèmia podria canviar de data.

L'ACFAC té l'objectiu que la FCF sigui neta, clara i honrada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar