Publicitat
Publicitat

OceanCats bat el rècord mundial de rem en ergòmetre

L'escalenc Sergi Franch segueix recuperant-se del gran esforç físic que ha fet aquest cap de setmana amb la resta de companys d'Ocean Cats. Durant la fira de Palamós Terra de Mar van batre un nou rècord mundial, el de no aturar la màquina de rem durant vint-i-quatre hores.

L’equip d’OceanCats ha aconseguit batre el rècord mundial de rem en ergòmetre amb un total de 363 quilòmetres superant per més de 21 l’anterior que datava del 2016. Els quatre esportistes, entre ells l’escalenc Sergi Franch, s’anaven tornant en relleus ininterrompudament durant les 24 hores per tal que l’ergòmetre no s’aturés en cap moment. El repte va començar dissabte a les 12 i va acabar diumenge a les 12. OceanCat va aprofitar la fira Palamós Terra de Mar per donar-se a conèixer. 

Sergi ens ha explicat que ha estat la prova de resistència més dura que ha fet mai, però està content.

El proper repte d'OceanCats es durà a terme el 18 de juny, on realitzaran una travessia a rem des del municipi de l’Ametlla de Mar, al Baix Ebre, fins a Palamós, al Baix Empordà. La distància a recórrer serà de 122 milles (225Km) durant les quals es realitzaran mostrejos científics de microplàstics, que posteriorment seran analitzats als laboratoris de la Universitat de Barcelona per tal de determinar-ne la forma, color i abundància de microplàstics, i així poder trobar la solució en origen del problema. 

Durant el mes d’agost, l’equip realitzarà una altra travessia entre Tossa de Mar i l’illa de Mallorca, i al setembre una altra de l’Escala al Cap de Creus.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar