Publicitat
Publicitat

Bones praxis d'alimentació com a prevenció del càncer

L'alimentació saludable com a element bàsic per a la prevenció del càncer, tema de la conferència de represa d'activitats de la Junta Local de l'AECC. Una vintena de persones omplia l'aforament acotat de la sala d'actes de la biblioteca. La propera, el 18 de juny.

Fruites, verdures i hortalisses haurien de suposar almenys la meitat de cadascun dels tres àpats principals de la jornada. Una quarta part més haurien de ser cereals i la quarta restant proteïnes saludable. Aquesta era una de les recomanacions bàsiques i primordials que la psicòloga Montse Salvachúa, de l'AECC - Catalunya contra el càncer ha protagonitzat a la sala d'actes de la Biblioteca Víctor Català.

La xerrada va consistir en puntejar aquelles recomanacions bàsiques a tenir en compte, els aliments més recomanables i els que s'haurien d'evitar i les rutines que poden ajudar a prevenir l'aparició del càncer.

La junta local estava molt satisfeta de com va anar la xerrada, tot i que la temporada d'enguany s'ha hagut de comprimir a resultes de la pandèmia.

El cicle d'enguany el formen dues conferències. La segona és programada pel 18 de juny i anirà sobre com superar la por a la pandèmia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar