Publicitat
Publicitat

Marc Giró presenta 'Pijos' a l'Alfolí de la Sal

Marc Giró presenta el seu nou llibre 'Pijos, guia pràctica, qui són, què fan i on trobar-los' a l'Alfolí de la Sal. L'acte va tenir molt bona rebuda per part del públic que va omplir la sala amb el seu màxim aforament. 

Els 'pijos' van amb veler, tenen minyona i nanni pels seus fills. Viuen a Barcelona i estiuegen a la Costa Brava, i són catalanistes i una mica independentistes, però no massa. Així va resumir Marc Giró, com són els anomenats 'pijos' a la presentació del seu nou llibre que va tenir lloc a l'Alfolí de la Sal. 'Pijos, guia pràctica, qui són, què fan i on trobar-los' retrata els estereotips de la classe adinerada i explica com reconèixer a aquells que són veritablement rics. Com són aquells que l'acumulació de riquesa que tenen és faraònica i viuen molt allunyats de la classe obrera.

Marc Giró va començar a interessar-se per l'estil de roba dels 'pijos' quan treballava d'editor de moda a la revista Marie Claire. 

Giró va explicar com són els habitants de l’Upper Diagonal, vistos des de la classe treballadora i els observa amb humor i cert recel, però també amb molt de sarcasme cap a un segment de la població minoritari i que no destaca per la seva sensibilitat social.

Giró va mostrar-se molt content de poder visitar l'Escala, i es que una veïna seva, és escalenca i li parla sovint del poble i el seu entorn natural. 

Marc Giró s'ha convertit en un dels grans noms de la comunicació a casa nostra a l'hora de parlar de gust i estil, participant en programes de televisió, com l'Està Passant de TV3, o presentant el programa de ràdio 'Vostè Primer' de RAC 1. També el trobem en premsa espanyola, col·laborant a Telecinco a la sèrie documental de Rocío Carrasco.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar