Publicitat
Publicitat

Aitana Radsma aconsegueix 14 punts pel Playas de Castellón a València

L'atleta Aitana Radsma ajuda al seu club, el Playas de Castellón, a sumar catorze punts en el campionat d'Espanya de clubs sub-20. Amb els punts de l'escalenca i la resta de companys, el Playas ha tancat la competició a la segona posició a només dos punts del guanyador. Radsma va competir en els 100 metres tanques i en els relleus.

Aitana Radsma ha estat aquest cap de setmana a València en el campionat d'Espanya de clubs sub-20. L'atleta escalenca, que forma part del Playas de Castellón i que entrena amb el Club d'Atletisme Ventalló, a València va competir en els 100 metres tanques i en els relleus de 4x100. 

En els 100 metres tanques va quedar primera amb una marca de 13,45 (+2,9 de vent, és un vent il·legal) i va ajudar al seu club a sumar vuit punts mentre que en els relleus va poder aconseguir-ne sis. El Playas va quedar segon d'aquest campionat d'Espanya sub-20 a només dos punts del club guanyador, que enguany ha estat el València.

Radsma venia de guanyar els 100 metres tanques de la segona jornada de la lliga espanyola de Divisió d'Honor amb un temps de 13,82 millorant els 13,99 que havia aconseguit anteriorment.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar