Publicitat
Publicitat

Convocatòria de borses de treball per a la brigada i Ballmanetes

L'Ajuntament acaba de publicar les bases que regiran la creació d'una borsa de treball d'oficials de segona per a la brigada municipal i d'auxiliars per a l'escola bressol Ballmanetes. La convocatòria ja està publicada. El termini de presentació de sol·licituds acaba el mes de juny vinent.

El tauler d'anuncis de l'Ajuntament de l'Escala té exposades des d'ahir les bases que regdiran el procés selectiu per a la creació de dues borses de treball. Una per a cobrir necessitats de l'escola bressol municipal i l'altra per a cobrir les necessitats d'oficials de segona de la brigada municipal d'obres.La borsa de Ballmanetes ha de servir per cobrir eventuals baixes de la plantilla actual, donat que està tant ajustada que una simple malaltia o qualsevol baixa.

La titulació requerida és ser mestra d'educació infantil, primària o disposar d'un grau mitjà de llar d'infants o superior d'educació infantil.En el cas de la brigada municipal és per a cobrir dues places per període de vuit mesos per reforçar la brigada en tasques de paleteria, lampisteria, pintura, manteniment de via pública, enjardinament i altres.

Les dues convocatòries son publicades al tauler d'anuncis de l'Ajuntament. Els interessats en presentar-s'hi han de tenir en compte que el període de presentació de sol·licituts és de deu dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Giriona.

10 dies naturals, comptats des de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Girona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar