Publicitat
Publicitat

Tot preparat pel MedFoto

Últims dies per participar en el primer concurs internacional de fotografia 'MedFoto'. Els participants poden presentar fins a 15 fotografies, en qualsevol de les categories del certamen, el primer premi seran 1.000 euros..

El Club Nàutic l'Escala i la Fundació Alive busquen les millors fotografies de la Mediterrània i el seu litoral, amb el primer concurs internacional de fotografia del Mediterrani. Cada participant podrà presentar fins a 15 fotografies distribuïdes en qualsevol de les set categories del certamen: paisatge, vida salvatge, esports, oficis del mar, subaquàtica, conservació i amb mòbil. Hi ha temps per participar fins al dia 31 de maig.

 

En total, MedFoto repartirà gairebé 4.000 € entre els guardonats i obsequiarà amb una excursió amb veler per la Costa Brava a l'autor de la fotografia finalista que obtingui més M'agrada al compte d'Instagram del concurs. També reconeixerà a la millor imatge presentada per un autor o autora menor de setze any, la millor proposta obtinguda amb un dispositiu mòbil i a les fotografies més atractives dins els límits geogràfics de l'Escala i la Costa Brava. A més la millor foto té un premi exclusiu de 1000 euros. 

Tots els que vulguin participar tenen temps fins aquest mateix 31 de maig, després els organitzadors comencen la difícil tasca d'escollir les fotos guanyadores. 

 

El veredicte es farà públic el 31 de juliol de 2021, durant l'acte públic de lliurament dels premis.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar