Publicitat
Publicitat

Cinquanta jugadors al campionat català d'hoquei subaquàtic

ISB Alfa ha guanyat el campionat català d'hoquei subaquàtic que s'ha fet aquest cap de setmana a l'Escala. Un total de cinquanta jugadors, repartits en set equips, es trobaven per primera vegada des que va declarar-se la pandèmia i esperen que a poc a poc torni la normalitat en aquest esport. 

Set equips van competir al Campionat de Catalunya d’hoquei subaquàtic que es va fer dissabte a la tarda a la Piscina Municipal de l’Escala. En aquesta cita s’hi van reunir un total de cinquanta jugadors provinents de Barcelona, Sant Adrià del Besòs, Figueres i l’Escala. Va ser la primera trobava des que va declarar-se la pandèmia. Entre els 50 inscrits hi havia jugadors de molt nivell, jugadors que van quedar tercers al campionat del món. ISB Alfa, l'ISB 1 i l'ISB A van ser els tres primers mentre que les Anxovetes 1 van quedar cinquens i les Anxovetes A setens.

La Piscina va quedar dividir en dos camps i simultàniament es jugaven dos partits de set minuts de durada i entre partit i partit hi havia una pausa de tres minuts. Hi havia moltes ganes de competir. 

Jugadores com la Mar i l’Estefania aplaudeixen el retorn de les competicions i esperen que aquest sigui el principi de la fi d’aquest malson.

El campionat de Catalunya per Les Anxovetes, l'equip local, ha de ser un revulsiu, ja que alguns dels jugadors competien per primera vegada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar