Publicitat
Publicitat

El pilot de motos, Alex Loza, quart a Valladolid

El pilot de motos del CER l'Escala, Alex Loza, queda quart a la Copa Rodicar Nacional d'ANPA, el campionat més prestiós d'àmbit nacional. La competició s'ha fet a Valladolid i el jove pilot ha estat lluitant amb rivals que tenen entre 18 i 20 anys, campions d'altres categories.

Alex Loza segueix exhibint el seu talent. Aquest cap de setmana, el pilot de motos del CER l'Escala s'ha desplaçat a Valladolid i ha competit a la Copa Rodicar Nacional d'ANPA, una de les competicions més ben valorades que hi ha actualment en l'àmbit nacional. Loza ha acabat quart a la categoria Minimotard Series 160 i en algun moment va enlairar-se fins a la segona posició. Els seus rivals eren més grans que ell, pilots experimentats d'entre 18 i 20 anys, que fa temps que estan aconseguint grans resultats en altres categories. La d'aquest cap de setmana ha estat una lluita molt dura, però Loza continua superant-se. 

La pròxima prova serà el juliol a Calafat, puntuable pel català i nacional. Cal recordar que les dues curses disputades a Catalunya, Alex Loza va líder destacat de la categoria 160 cc.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar