Publicitat
Publicitat

Stand up paddle i rutes amb cavall, activitats de Sent la Badia

Bona participació a les activitats que s'han celebrat a l'Escala dins el 'Sent la Badia'. Dissabte es programava una sortida d'Stand up paddle i diumenge rutes a cavall, dues maneres de conèixer i viure de primera ma el patrimoni natural del municipi.

Aquest cap de setmana l'Escala ha centrat les activitats programades dins el projecte 'Sent la Badia', una iniciativa dels quatre municipis que formen part de la badia de Roses dins les Badies més Belles del món.S'ha programat doble activitat gratuïta, dissabte amb Stand Up Paddle al Club Nàutic i diumenge amb unes rutes amb cavall des de l'Hípica de Can Mixeu.L'objectiu és oferinr als visitants experiències relacionades amb el benestar i la salut, en aquest cas a la primavera, com un atractiu més fora de la temporada d'estiu.

Del Sent la Badia es destaca la mobilitat que genera entre els municipis que hi participen, amb activitats  del 8 al 30 de maig de manera esgraonada, cada cap de setmana en un municipi diferent, que pot mostrar una part de la seva oferta.

El proper cap de setmana les activitats es traslladen a Roses.Recordem que paral·lelament, 'Sent la Badia' aquest any organitza un concurs fotogràfic i un sorteig entre totes les persones que comentin les publicacions de la xarxa Instagram de @badiaderoses.Tant el concurs com el sorteig, tindran com a premi un salt en tàndem per sobrevolar la badia de Roses,D'aquesta manera 'Sent la Badia' ofereix en aquesta edició la possibilitat de viure de forma activa la Badia per terra, per mar i per aire.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar