Publicitat
Publicitat

Alerta amb les comunicacions d'entitats bancàries

Els Mossos d'Esquadra alerten del robatori de dades bancàries aprofitant la fusió de bancs i caixes dels darrers mesos. Pel que fa a  l'Escala s'han detectat robatoris quan els clients de supermercats entren la compra als seus vehicles.

Anunci 0s

Els Mossos d'Esquadra han detectat un increment del que es coneix com a phishing relacionat amb la fusió d'entitats bancàries.Els delinqüents aprofiten per intentar robar les dades dels usuaris explicant que s'han de traspassar d'una entitat a l'altra.Si no es va em compte queden al descobert números de compte, de targetes i claus d'accés, amb el que es podria suplantar perfectament la nostra identitat.Es demana no donar dades de cap manera, que les entitats bancàries ja se les passen directament.Jaume Rovira ho explica al programa Parlem de Canal 10 d'aquest divendres, on alerta de robatoris a l'Escala, en el moment  que s'entra  la compra al cotxe en sortir del supermercat.

L'entrevista íntegre es pot seguir per la TDT en els horaris habituals del Parlem ai a la carta a www.canal10.cat.© 2021 canal10.cat - Avís legal - Contactar