Publicitat
Publicitat

Bon ritme de venda d'entrades del Festival Portalblau

Bon ritme de venda d'entrades del Festival Portalblau 15 dies després de la seva presentació. El festival ja té els seus primers sold out pel que fa les activitats gratuïtes, com l'Experiència Portalblau o l'homenatge a Joan Margarit. El Portalblau tindrà lloc del 17 de juliol al 15 d'agost.

El Festival Portalblau ja té el 50% d'entrades venudes. Fa poc més de dues setmanes es presentava a Empúries l'edició d'aquest pròxim estiu del certamen. I en aquest poc temps, els primers Sold Out han arribat ràpidament per les activitats gratuïtes, com l'homenatge a Joan Margarit, a càrrec de l’arquitecta Maria Rubert de Ventós i el poeta Carles Duarte. 

També ha complert l'aforament previst, la novetat d'enguany, es tracta de l'Experiència Cultural Portalblau. Una activitat que només s'ha anunciat a través de les xarxes socials i que ha superat totes les expectatives de reserva prèvia. L'activitat consistirà en una ruta a peu amb diferents parades on els participants podran gaudir d'actuacions en directe a càrrec de diferents artistes.

Pel que fa els concerts, Judit Neddermann encapçala la llista dels més venuts, tot i que encara queden entrades a la venda. La segueixen de prop, Suu, Manu Guix, Oques Grasses, Cor de Teatre, El Pot Petit, La Companyia El Paller i Manel, que ja té gairebé un miler d'entrades venudes. 

Les entrades es poden adquirir a través del lloc web del festival: www.portalblau.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar