Publicitat
Publicitat

Terror i Zombis a la petita i gran pantalla

Setmana tranquil·la pel que fa a novetats, a les sales arriba una nova pel·lícula de la saga 'Saw'. A Torroella dues opcions la més destacada 'Una joven prometedora'. Pel que fa a les plataformes arriba la segona temporada de 'Quién mató a Sara' a Netflix.

Les sales van reactivant-se de mica en mica, sobretot gràcies a la quantitat de films que van quedar-se sense data d'estrena a causa de la pandèmia. Aquesta setmana arriben diverses propostes entre elles 'Spiral Saw', thriller sanguinari que vol rellançar la coneguda saga de terror. Ara amb Chris Rock, Samuel L Jackson i Max Minghella. Ells seran tres policies que s'enfronten a un assassí en sèrie que planteja diversos enigmes i que va eliminant companys seus. Un repte enorme per tot el departament que a més ha d'investigar a contrarellotge per evitar més crims.

Amb tocs més realistes s'estrena 'Pequeño país' producció belga basada en la novel·la autobiogràfica de Gaël Faye. Gaby és un nen de deu anys, fill d'un empresari belga i una ruandesa. El jove viu feliç als carrers de Bujumbura, agafant fruita dels arbres, banyant-se al riu... Un paradís que cau quan els seus pares se separen i esclata la guerra el 1993 a Ruanda.

 

La comèdia espanyola de la setmana serà 'Poliamor para principiantes' amb Karra Elejalde de protagonista. Ell és el pare de Manu, un enginyer de telecomunicacions que vol triomfar de YouTuber. Un dia per accident coneix a Amanda una infermera que l'enamora, però si vol estar amb ell haurà d'acceptar el poliamor, doncs Amanda té relacions per donar i regalar. Decidit a conquistar-la i deixar el poliamor de costat, Manu li seguirà la corrent i de passada arrossegara els seus pares a l'aventura amorosa. 

Aquest cap de setmana a Torroella, sessió doble on hi podrem veure la guanyadora a millor guió original, el film 'Una joven prometedora'. Una sorprenent pel·lícula de venjança amb una temàtica molt actual. Carey Mulligan era una jove prometedora, fins que un fet misteriós va descarrilar el seu futur. Ara viu una doble vida de dies és cambrera i de nit simular anar borratxa per tal que els homes intentin aprofitar-se d'ella i després humiliar-los davant de tothom.

I amb aires molt més còmics arriba 'Boda sin fin' remek del film 'Atrapado en el tiempo' de l'any 1993. Aquí seguirem a Zazie, una noia enamorada del seu millor amic Philipp, però que renuncia a ell per evitar malentesos i perdre la seva amistat. Així passen els anys, i un dia rep una invitació a un casament.. El de Philipp. Així que decideix assistir al casament per evitar-lo, quin serà el problema que sense saber com crea un bucle temporal i queda atrapada per sempre al dia del casament. En podrà escapar? 

 

I pel que fa a plataformes aquesta setmana destaquem dues propostes de Netflix, una la segona temporada de 'Quién mató a Sara?' aquesta producció mexicana ben rebuda pel públic. La primera temporada ens va deixar força clar qui va matar o va donar les ordres d'acabar amb Sara, però en aquesta sèrie de venjança, res és el que sembla. La segona temporada ha de resoldre diversos dubtes com de qui és el cadàver trobat al jardí dels Guzmán, quina relació hi ha amb els Lazcanos, quines són les intencions de Diana Cazadora i sobretot qui era realment Sara.

 

I tot i que va arriba els cinemes la setmana passada, aquesta s'estrena a Netflix 'Ejército de los muertos' cinta de zombis dirigida per Zack Snyder i amb Dave Bautista de protagonista. Las Vegas va patir fa temps una epidèmia Zombi, per això es va decidir aïllar la zona. Ara un propietari d'un casino de las Vegas, buscarà a Scott, heroi de guerra contra els zombis per proposar-li un negoci. Entrar a la zona infectada agafar 200 milions de la càmera subterrània del local i tornar a la zona lliure. L'empresari recupera la seva fortuna i Scott i els seus mercenaris s'emporten una bona part dels diners. Que pot sortir malament, ells són uns mercenaris entrenats i els zombis són lents, bé aquests no tant perquè han evolucionat i són llestos, ràpids i mortals. Entrar a estat molt fàcil, sortir poder no ho serà tant.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar