Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala rep la visita de La Jonquera i el CER l'Escala té tres partits

El FC l'Escala té derbi altempordanès aquest diumenge a la tarda al Nou Miramar contra la Jonquera, el cué de la categoria. Els escalencs busquen la setena victòria del curs i els fronterers la primera. I en tennis taula, el CER l'Escala espera fer un bon paper a Còrdova, escenari on l'equip jugarà tres partits.

El FC l'Escala aquest diumenge a les 16 hores s'enfrontarà a la Jonquera, el cué del grup 1A de la Primera Catalana. Els de Sepu en aquesta segona volta s'han desinflat, ja que han aconseguit cinc punts dels quinze possibles. Una victòria, dos empats i dues derrotes. Els jugadors esperen revertir aquesta situació aquesta  mateixa jornada.

En tennis taula, el CTT CER l'Escala jugarà tres partits a Còrdova contra el Vincios, Burgos i Cajasur. En aquest desplaçament, el delegat escalenc ja podrà comptar amb el palista francès Antoine Clément Hachard que coincidirà per primera vegada amb l'egipci Mohamed Elbeialy. El jove Norbert Tauler opina que s'haurien de guanyar dos dels tres partits.

En hoquei subaquàtic, aquest dissabte a la tarda, la Piscina Municipal de l'Escala serà escenari del campionat de Catalunya d'aquest esport. La competició podria reunir unes quaranta jugadors.

En atletisme, Aitana Radsma competeix demà dissabte al campionat d’Espanya sub-20 de clubs que es farà a València. I també demà dissabte haurem d'estar ben atents a l'equip d'OceanCats, ja que l'escalenc Sergi Franch i els seus companys podrian aconseguir un nou rècord mundial, el de fer anar la màquina de rem, l'ergòmetre, durant vint-i-quatre hores.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar