Publicitat
Publicitat

JxCat completa el procés de nova executiva local

Junts per l'Escala oficialitza la nova junta local, coordinada per Salvador SImón. El partit es defineix com a formació transversal i progressista, es posa al servei de la població, amb rumb marcat a les properes eleccions municipals.

La implantació territorial de Junts per Catalunya va avançant. Aquesta setmana s'ha completat el procés de constitució d'agrupacions locals en 26 municipis més d'arreu de Catalunya, un dels quals l'Escala. Amb l'aval del 87 i mig per cent dels militants censats, l'executiva escollida la formen Salvador Simón com a coordinador, Paca Jiménez, responsable de política municipal; Carme Frigola, responsable d'organització, Alícia Ribalta, de comunicació i Jaume Fàbregas, com a vocal. Aquesta elecció culmina un procés engegat fa mesos, però que per motius interns del partit, s'havia anat ajornant fins ara.

Junts per Catalunya naixia com a marca electoral del Partit Demòcrata de Catalunya. I sota aquesta denominació es va presentar a les últimes eleccions municipals a l'Escala. Obtenia dos regidors que s'han mantingut fidels a PDCAT, partit sense estructura orgànica a l'Escala, i amb un distanciament evident respecte a la militància, que ha optat majoriatàriament per la marca Junts que per la marca PDCAT. La línia política del nou partit posa a la ciutadania com a centre d'atenció i la transversalitat i el progressisme com els dos eixos d'acció principals.

L'horitzó a mig termini que es marca la nova executiva de Junts és la concreció del projecte i l'equip amb què presentar-se a les properes eleccions municipals que s'han de celebrar d'aquí a just dos anys.

L'elecció de la nova executiva local de Junts a l'Escala ha coincidit amb la setmana de desbloqueig de les negociacions per a la formació de govern a la Generalitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar