Publicitat
Publicitat

Ballmanetes millora la comunicació entre l'escola i les famílies

La nova junta de l'Associació de Famílies de Ballmanetes comença a treballar en la millora de l'escola bressol de l'Escala. Un dels primers passos ha estat incidir en la comunicació entre pares i escola, malmesa pel confinament.  un itinerari d'accés segur, un carnet de soci o la celebració de l'aniversari del centre estan dins els projectes de futur.

El pares i mares d'alumnes de Ballmanetes a partir d'ara s'agrupen dins l'AFA, l'Associació de famílies d'alumnes, deixant enrere l'antiga AMPA:Justament ara fa dos mesos va entrar una nova junta, que presideix Meri Raurich.La primera feina va ser detectar mancances, on es constatava que la comunicació entre famílies i escola era insuficient, en alguns casos generant desconfiança.La normativa per la pandèmia ha allunyat els pares de l'escola en no poder entrar a les aules o veure de primera ma el que fa els seus fills.Entre les necessitats hi ha també fer que el trajecte fins l'escola bressol sigui el més segur possible.La nova junta també té en ment la celebració d'un doble aniversari, del centre nou i de l'escola des dels inicis, una data que s'aprofitaria per renovar els patis de Ballmanetes amb el suport de l'ajuntament.

Per disposar de més diners també es pensa en un carnet de soci de la llar d'infants, uns diners que servirien per poder fer més activitats a l'escola i per aconseguir avantatges quan es compri amb comerç de proximitat.

Dins la tasca de la nova junta de l'AFA de Ballmanetes hi ha el treball en xarxa, relacionant-se amb altres centres educatius, amb la Regidora d'Educació o amb l'Àrea Bàsica de Salut.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar