Publicitat
Publicitat

Els pilots de motos Alex Loza i Miguel Pérez pugen al podi

Els tres pilots del CER l'Escala han competit aquest cap de setmana a Mora d'Ebre i Menàrguens. Alex Loza ha guanyat una nova prova Anpa a Tarragona mentre que Miguel Pérez, que ha competit al Trofeu Català de Minimotard, ha estat el millor de la seva categoria a Lleida. 

El pilot de motos de la secció del CER l’Escala, Alex Loza, guanya les dues mànegues d’una nova prova de la Copa Catalana Anpa, aquest cop de la categoria 160 cc. La cursa s’ha fet a Mora d’Ebre. El treball ben fet té la seva recompensa. Cal recordar que Loza va quedar segon a Menàrguens al març i que va competir a Fortuna, Múrcia, a l'abril. El primer dia va ser sisè i el segon setè. Va ser un cap de setmana amb molta pluja.

I pel que fa als altres dos pilots, Miguel Pérez i Joel Plasencia, explicar-vos que ja no competiran a l’ANPA. Aquest cap de setmana, Pérez i Plasencia han competit al Trofeu Català de Minimotard a Menàrguens. Miquel Pérez va quedar primer a les dues mànegues de la categoria Protos i va pujar al podi a la primera posició i Plasencia va quedar quart a la primera i a la segona va caure, però va seguir i va quedar cinquè, una bona posició més tenint en compte que no agafava la moto des de feia temps. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar