Publicitat
Publicitat

OceanCats intentarà batre el rècord mundial en màquina de rem

L'equip d'OceanCats aquest dissabte té l'objectiu de batre un rècord mundial, el d'estar un dia sencer enganxat a l'ergòmetre. Els quatre esportistes, entre ells l'escalenc Sergi Franch, aniran tornant-se durant les vint-i-quatre hores amb la finalitat de què la màquina de rem no s'aturi en cap moment.

Aquest dissabte 22 de maig, l’equip d’OceanCats intentarà batre el rècord mundial de 24 hores en màquina de rem, que actualment està xifrat en 342 km i que data del juny de 2016. Els quatre esportistes aniran tornant-se en relleus ininterrompudament durant les 24 hores per tal que l’ergòmetre no pari en cap moment. El repte es durà a terme dins el marc de la fira Palamós Terra de Mar.

El proper repte es durà a terme el 18 de juny, on realitzaran una travessia a rem des del municipi de l’Ametlla de Mar, al Baix Ebre, fins a Palamós, al Baix Empordà. La distància a recórrer serà de 122 milles (225Km) durant les quals es realitzaran mostrejos científics de microplàstics, que posteriorment seran analitzats als laboratoris de la Universitat de Barcelona per tal de determinar-ne la forma, color i abundància de microplàstics, i així poder trobar la solució en orígen del problema.

Durant el mes d’agost, l’equip realitzarà una altra travessia entre Tossa de Mar i l’illa de Mallorca, i al setembre una altra de l’Escala al Cap de Creus. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar