Publicitat
Publicitat

Tanca el Centre de Distribució d'Aliments

A finals de juny tanca definitivament el centre de distribució d'aliments de l'Escala. Les persones que necessitin el servei rebran una tarja moneder per poder comprar aliments bàsics als establiments que escullin.

El Centre de Distribució d'Aliments de l'Escala tancarà portes el mes de juny. Ha estat en marxa en diferents locals des de fa molts anys, per exemple,  a un local de l'Ave Maria o a l'edifici de la Casa del Mar La gestió ha passat per diferents mans, mitjançant  Càritas o des de l'ajuntament, això sí, sempre sota la supervisió de Serveis Socials.Tanca el Centre de Distribució d'Aliments i es posa en marxa la nova tarja moneder amb la que els beneficiaris disposaran d'una quantitat mensual per comprar on vulguin els aliments que necessitin, inclòs el producte fresc.Amb aquest nou sistema es busca dignificar el servei.Serveis Socials serà qui estudiarà cada família, decidirà l'aportació a la targeta  farà el control dels aliments que es comprin.

Ho explicava Ramona Viella al programa La Casa de la Vila de Canal 10, on entre d'altres parlava d'un nou projecte entre l'ajuntament i l'Escola Esculapi pel qual s'aportaran fons perquè els fills de les famílies més vulnerables puguin anar a colònies.Serà a canvi de feines a l'escola.

Ramona Viella també parlava del bar del Casal del jubilat, que explicava necessita un manteniment important i canvis abans de tornar a obrir. No ho veia fàcil.

Encara referint-se a l'edifici de Can Maset explicava que no es tornaran a cedir els espais que actualment serveixen de menjador i aules de l'Escola Empúries i l'Institut. Dèia que es van cedir per una emergència , però que ara ensenyament té tot l'estiu per buscar solucions.La Casa de la Vila es pot tornar a veure íntegre en diferents re-emissions per la TDT i a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar