Publicitat
Publicitat

Comencen els actes previs a l'Aplec de la sardana de l'Escala

Dissabte engeguen els actes previs a l'Aplec de la Sardana de l'Escala amb una xerrada-col·loqui sobre l'assaig biogràfic de Maties Palau Ferré, 'El pintor que cremava els seus quadres'. 

L'Agrupació Sardanista Escalenca 'Avi Xaxu' escalfa motors per l'aplec de la sardana organitzant alguns actes previs. Aquest cap de setmana, se'n donarà el tret de sortida. Serà el dissabte, a les 10 del matí a la Biblioteca Víctor Català, amb una xerrada col·loqui sobre 'El pintor que cremava els seus quadres', un assaig biogràfic de Maties Palau Ferrer, de qui se'n celebra el seu any, a cura de l'historiador Francesc-Marco Palau. Tot seguit, també s'inaugurarà la mostra temporal 'Palau Ferré i Rafel Ramis, artistes de la Sardana'.

Els actes seguiran el pròxim cap de setmana. El dissabte 29 de maig amb el concert-vermut a càrrec del Cor Indika, a la Riba, i a la tarda, el concert de final de curs de l'escola de música 'El Gavià', a la Sala Polivalent, on es presentarà: Del Xaxu al Gavià. 

Els actes clouran el primer cap de setmana de juny. El dissabte dia 5 al CER, tindrà lloc el concert de la Cobla Principal de Cassà, i al capvespre, serà el torn, a la Riba de la Cobla Ciutat de Terrassa. Finalment, el diumenge dia 6, dia de l'Aplec, que anirà a càrrec de la Cobla Rossinyolets i la Cobla Principal de l'Escala. 

L'organització, ara, resta a l'espera de l'evolució de la pandèmia i de les restriccions del Procicat, amb l'esperança que arribat el moment, es pugui ballar alguna sardana amb les mesures de seguretat que convinguin. Cal recordar que per assistir a tots els actes cal fer reserva prèvia a través de l'aplicatiu: inscripcions.lescala.cat o de forma presencial a l'Alfolí de la Sal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar