Publicitat
Publicitat

Minuts de silenci a l'Escala per la mort del jugador Marc Salvà

En tots els partits de futbol que s'han jugat aquest cap de setmana s'ha fet un minut de silenci per recordar la figura de Marc Salvà, jugador de 17 anys de l'Empordanet que moria divendres passat a causa d'un atropellament a Torroella de Montgrí. El seu club està preparant un homenatge per aquest dissabte.

L'Escala ha recordat amb diferents minuts de silenci a Marc Salvà, jugador de 17 anys del Base Empordanet que perdia la vida divendres passat arran d'un atropellament en un pas de vianants a Torroella de Montgrí. Salvà no va morir a l'acte sinó hores després a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Equips com el juvenil A i el segon equip de l'Escala s'han adherit al dol.

Precisament aquest dissabte, 22 de maig, l'Empordanet farà un petit homenatge a Salvà abans d'enfrontar-se al juvenil B de l'Escala.

La federació catalana de futbol i molts clubs han fet arribar als familiars el seu condol, com ara el Baix Ter, club on va jugar. També el de l'Albons, club on juga el seu germà Arnau. El jugador del primer equip Lluís Baldeh, a Vic, va fer-se una fotografia amb una samarreta blanca on es podia llegir "Estem amb tu Arnau amic. DEP Marc".



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar