Publicitat
Publicitat

Entrega de diplomes als participants del projecte Okup'Alt

Acaba el projecte Okupalt amb l'entrega de diplomes als participants. Tan des de l'Ajuntament de l'Escala com des del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, es fa una valoració molt positiva de l'edicició d'enguany. 

L'Escala posa punt final al curs de formació Okup'Alt, amb l'entrega de diplomes a tots els participants. Aquest és un programa per a joves d'entre 16 i 24 anys, per tal d'oferir-los formació gratuïta en diversos oficis. En aquesta edició, en concret, el projecte s'ha dedicat a l'Escala a una desena de joves, formant-los en manteniment i jardineria. L'Okup'Alt és una iniciativa que es coordina des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal adreçada als joves de l'Alt Empordà, amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala. El regidor d'Ocupació i Joventut, Marc Frigola, ha valorat molt positivament el curs i la iniciativa. 

El tècnic de joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, ha destacat la bona organització interna en una edició del programa que s'ha hagut d'adaptar a la pandèmia. 

El programa ha constat de 240 hores de formació; de dilluns a dijous aprenent l'ofici i els divendres les formacions complementàries. L'objectiu final és que en els tres mesos que dura el projecte els joves tinguin la possibilitat d'aprendre els oficis d'una manera molt pràctica i donar-los recursos a l’hora de buscar feina. Dos dels deu joves havien trobat feina abans d'acabar el curs. 

A l'Escala, els participants, han realitzat tasques de manteniment de pintura i arrenjaments, al passeig d'Empúries, a Riells i a les escoles Empúries i Esculapi. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar