El FC l'Escala perd el partit a Vic en els primers dotze minuts

Mal partit del FC l'Escala que perd 2-0 al camp del Vic. Els de Sepu no van saber remuntar el partit ni crear ocasions de perill. El primer equip es posa 4rt a la classificació del grup 1A de la Primera Catalana.

El FC l’Escala va perdre en els primers dotze minuts del partit. El Vic va avançar-se al marcador al minut 6 amb un gol del figuerenc Bruno Müller després d’un contraatac ràpid que va plantar a Müller en un u contra u amb Bayona. I en el minut 12, els d'Albert Càmera van trenar una jugada amb un xut de Müller en primera instància que va refusar Bayona, però Adrià Caballé, molt atent, va recuperar la pilota en el refús i va acabar marcant el segon gol de l'equip vigatà. A la segona part, l'Escala no va saber remuntar el resultat, tot i tenir més control de la pilota, però sense generar ocasions de perill la porteria vigatana.

L'entrenador de l'Escala, Sergi Luis 'Sepu' confia en revertir aquesta dinàmica negativa i afrontar l'esprint final de la lliga amb força.

Un Vic, que estava en hores baixes, va destacar, sobretot, en els 25 primers minuts del match. Així ho explicava el seu entrenador, Albert Càmera.

Amb aquest resultat, els de Sepu ara son 4rts amb 22 punts. El pròxim rival, La Jonquera, diumenge a la tarda al Nou Miramar.